Anotace: ..minuta uklidnění..
chudinka mala...tato basnenka je ciré zoufalství...ked som ja bola na dne,napisala som svoje "Predpeklie"..no ale tieto tvoje obrazy,tie ma desia este viac! uuuplne sa na mna sypú tie pavúčie nožičky.. skvele si to vystihla, vyjadrila..len skoda, ze sa tak zrejme aj cítis...dúfam, ze bude brzy líp! drz sa!
16.05.2007 17:16:00 | gallatea
Moc pěkně zpracované - a mně se hlavně líbí slabošství, které se nenosí - dneska je odvahou ukázati strach.
Jinak pavoučí hnus ve mně taky z nějakého důvodu uvíznul. Tak se z toho vymotej.:-)
30.04.2007 21:22:00 | Rádoby zoufalá
Jak schizofreni??nevím fakt se mě to moc libí trochu mě to připomíná moje pocity...
27.04.2007 19:22:00 | DIDADA