Don´t speak, shadow brafe wishpering me away from you
Anotace: širá mlha toť zhouba mé duše.
V širé mlze na kolenou klečím,
klečí s rukama od krve a hlíny,
helma plná hlíny a krve leží,
leží a nic už neznamená,
neznamená nic než hlubokou bolest,
bolest ze smrti a krutosti lidské rasy,
ramena klesají mysl a páteř se bortí,
bortí se další krutostí lidské rasy,
padlí muži leží s očima nevidoucíma,
nevidoucíma a netušícíma co je potkalo,
nepřítel s nepřítelem leží vedle sebe,
vedle sebe jako bratři jedni,
ani jeden nuž neví kde jsou, co byli,
byli muži a teď jsou mrtvolamy.
Na kolenou klečím a samou bolestí a pohrdáním,
už nic necítím ani nevidím,
slzy kanou, kanou jak řeka proudí,
proudí mi z oči pln slz nic nevidím.
nevídím tu hrůzu kolem sebe,
tak se zvedám a snadějí pokračuji mlhou dál,
dál,dál že jednou klidu dojdu.
Komentáře (0)