POUTA....LÁSKY ?
Anotace: Jaká jsou ta pouta ?
POUTA….LÁSKY ?
Vidíš ty oči ?
Tobě jsou oddané.
A jejich barva,
Ne, není rudá.
To jen plamen svíčky se v nich odráží.
Teď poslední slza ukápne,
A ty mi do očí smeteš prach.
Když svíčka dohoří,
A vosk odkápne,
Začínám mít strach.
Teď je to na tobě,
Škrtneš sirkou ?
A utečeš z pokoje ?
Šla bych s tebou,
Však pouta, která jsi mi dal,
Jsou příliš pevná…
Komentáře (0)