Myšlenka vážně pěkná, ale verš se mi zdá trošek nucený. Ne všechno musíš napsat tak, aby se to rýmovalo, hlavní je obsah, ale když se to snažíš mermomoci překombinovávat, aby se to rýmovalo, nemusí to být vždy úplně nej.
28.04.2007 21:57:00 | Natálie T.
Přetvářka je nejhnusnější věc na světě!!! Uplně mě to rozzlobilo!! Báječná myšlenka báječně vyjádřena!!!! Krásný :-))
28.04.2007 19:10:00 | Malinka