Nádherná, fakt krásná báseň. Toto teď není k básni, ale k tobě: četla sem skoro všechny tvé básně (a že jich bylo) a zjistila jsem, že skoro všechny, jsou smutné. Ty jsi taky smutná nebo máš smutné jenom básně...?
12.01.2008 21:53:00 | Pižla
kam poděla se všechna touha světa
tam se už i naše duše ztrácí
věčné teplo tvých dlaní
navždy se s zimním větrem vrací
- Tohle se mi moc líbí, celá básnička je povedená, ale tohle mě opravdu dostalo.
08.05.2007 17:50:00 | mattoni.uz.neni