Neveselá
Prohrabuji se věcmi,
šuplíky plné dopisů,
tvé lásky ke mně,
o mé lásce k tobě,
každá věc, kterou vezmu,
je prosycena láskou,
vše je plné lásky…
Jen poštovní schránka,
plná je kondolencí…
Přečteno 301x
Tipy 2
Poslední tipující: ziriant
Komentáře (2)
Komentujících (2)