Člověk se v žal svůj pohrouží,
než si svou lásku zaslouží!
Však jednou jistě přijde,věř,
všechno,co od života chceš!
I já jsem též na hřbitov šel,
před hrobem dětským též jsem stál,
a náhle jsem se zastyděl,
žal můj tak sobeckým se zdál!
Líto mi bylo dítěte,
kterému osud šanci vzal,
a já,jenž smím být na světě,
bych čas svůj marně promrhal?
Tak dál se tedy probíjím,
a tajně věřím v hvězdu mou,
pro koho jen Láska je vším,
ten snadno mine šanci svou!
26.05.2007 16:59:00 | Kozoroh 1
...mládí nemá rádo ticho...to je pro stáří...tanec hudba a smích, to je to, co ti ze srdce přeji... :-)
05.05.2007 19:13:00 | Lota
bože to nie je možné, ako sa to podobá na moje myšlienky, môj život.......napr. tá veta -ani už nechci najít svatý grál-skvele ma to vystihuje:-)
02.05.2007 21:59:00 | Duerre