Oči uplakané
Anotace: bolest,utrpení,slzy............
Oči uplakané,ruce se zimou chvějící
Přesně tohle je to,co je žádoucí
Rány snášet zvedat se a jít
S bolestí naučit se bojovat a žít
Jizvy co utrpení připomínají
Jen tak nezmizí,poslední rány život uzavírají
Komentáře (0)