sam si pomoz, chlapce;)...verim, ze takhle udelas to nejlepci!:))) (ptze to bude presne to, co chces Ty sam!:)
04.05.2007 21:30:00 | Adrianne Nesser
Kdo? Tvé nejdivočejší a nejtajnější já.. Já tak tajemné, že už není součast tebe, ale chodí si po světě v jiném těle, křehkém těle.. a až to já potkáš, tak nebudeš chápat, žes mohl být bez něj.. Já na to mé já taky čekám.. a optimisticky doufám, že se jednou ukáže..
Moc hezká básnička..
03.05.2007 15:54:00 | o ...(borůvka)
stejne nikdy nebudes spokojenej s odpovedma tech druhych..musis je asi vymyslet sam...
02.05.2007 19:03:00 | veronika
Dej mi pár těch myšlenek,
já ti pomůžu je nést,
budem na tom stejně oba,
a bude se nám vést.
02.05.2007 19:00:00 | robb