Hřbitov
Vracet se domů, bolí každým dnem víc a víc.
Co když chci být upírem, který neukazuje líc.
Zatracenou duší ... "Ďáble vem si je vem. Nedovol jí nic!"
Budu tápat, chodit tam a sem, jako ten mrtvý strýc.
Při procházce lesem, budu cítit na ledovém srdci hic.
Utrpení, zkázu, nic jiného.
"Tak Ďáble, zatrať upíra, zatrať ho!!"
Komentáře (0)