Zpověď
Zamrzlá zahrada,
rozpadlý domov,
život se rozplynul,
na mozaiku.
Černooká díra,
spadl do ní čas,
nic nejde tak rychle,
jak bych ctěla.
Radost snad zmizela,
přikryl ji žal,
spolu se nevyspí,
hořký je chtíč.
Láska má křídla,
tak uletěla,
zbylo mi jen snění,
záplata snad.
jehlu však nemám,
záplata čeká,
prach na ni dopadá,
zmanil se čas.
Nit času brozdá,
po bludišti,
kolik asi zbývá,
času...kdo mi...poradí...
Komentáře (1)
Komentujících (1)