FUJ
Anotace: nebylo mi do smíchu včera... zase nic moc, já vím...
Beze slova
jsem zvidhl ruce nad hlavu
aby mne mohly spokojeně ukamenovat
svými slovy
pečlivě okopírovanými
urážkami z podtácků
S hlavou čistou
polykám vlastní krev
nikdy mi nepřišla sladší
Hořce chutná
co jsem si navařil
je to spálený až hanba
Vyhodit to radši?
Ani nápad!
Zapomněl jsem přidat štěrk
z odřených kolen
poslední zlatou památku
na moji kolozubou babičku
a vaše sliny
Jen tahejte kloudně
a z paty
ať to má grády!
A na hladinu talíře
ještě špetku vašich slz
Že nemáte?
Nevadí
Udělám si sám
Pak už mě nerušte
u poslední večeře
spálené
ale mojí
Recept je výrobním tajemstvím
i když mi ho předkládáte každým dnem
se spoustou nových přísad
Fuj!
Komentáře (2)
Komentujících (2)