Anotace: V srpnu to bude třicetosm let, co jsi bráško odejel tam, odkud není návratu. Nechal jsi nás tu dost,co tě milovali. Někteří už odešli za tebou, ale já pořád čekám............
Sbírka: Z mého života.
mocky krásná, cítím v tom ten smutek, co sis musela prožít. Ztráta blízkého musí být strašně těžká...
22.05.2007 16:41:00 | Nikytu
Já jsem tu Tvou básničku procítila až do konce.Mně před rokem také zemřel bratr.Bolí to stále.
Je hezké,že si ho připomínáš i když je to pro Tebe smutné.
05.05.2007 13:56:00 | s.e.n