Neostýchej se
Anotace: ...a zkus jak chutná pohár vítzství /a zároveň prohry?/
zabij...
zabij, ale nespěchej
ten pocit vítězství si vychutnej...
neváhej...
přivoň si k pookraj naplněnému poháru,
jenž dostanou jen ty nejhorší
/svině/
svlékni duši z neprůhledného obalu
/pravila vlídně/
první odhodlání je vždy nejtěžší..
přivoň si,
šáhni si,
lokni si...
jak je libo...
máš na to právo
ze všech zůčastněných-
/a že jich bylo mnoho/
-největší
/tak do toho/
neostýchej se...
Komentáře (1)
Komentujících (1)