Noc, kterou jsem si neobjednal
Anotace: ..o vodě, o trávě, o lese, o smrti..
Svými bezesnými zmary
pohlcuju tmu
..
černou skvrnu obalenou v jedu
temnou..
jako svědomí, které tak ráda opouštíš
Posmívají se ti kvůli trapným kecům
..ale nevěř
..
Černý princ by ti býval řekl
že hloupost je jako labyrint
kde slepí zrádci mlátí hlavou o dveře
..
jako svědomí..
když ho opustíš
Proč ježek v kleci nemá své jablíčko?
Protože je ze železa?
Nebo ze dřeva?
Je to jedno..
Životabudič je součástí duševního bankrotu
a já svými zmary
pohlcuju temnotu
jako svědomí, když mu odpustíš
Přečteno 328x
Tipy 3
Poslední tipující: sinoraLee, stmivani.na.lepsi.casy
Komentáře (4)
Komentujících (4)