straky
Anotace: hlubiny mého dětství-přesto víc dávají,než berou
Straky
-jedna za druhou
svými-samotu nosícími-těly
/mě provázely dětstvím/
kroužily kolem našich oken
/čtvrté patro to už je síla/
to už si i to tělo padající do hlubin vlastního svědomí
...a tisícerých sebevražd
/často tak bolestných a pomalých/
rozmyslí,jestli skočí
kolikrát jsem se dívala dolů
kolikrát jsem za zvuku vlastních tichých vzlyků
utápěla svůj nářek v pohledech na ty betonové stvůry
/a nebyla jsem sama/
teď už je dobře
už naplakej malá
...dnes tanči v hejnu strak...
a co bude zítra...??
kdo ví...
třeba někdo skočí
Komentáře (2)
Komentujících (2)