Slova
Anotace: někdy prostě jen čekáte, až se objeví...
odešli...
nebo ani nepřišli(y)?
nebyl tam nikdo
s kým by se zabavil
bez jiskry,drobného povyražení...
jediné co zůstalo
bylo ticho
a malá nadějě
že je alespoň uslyší...
protože jediné co mohlo přijít
byla jen slova...
Komentáře (1)
Komentujících (1)