For All Angels of Death
Oblékla sis svatební šaty
už nejmíň stokrát
..nikdy to nevyšlo
podle tvých představ
chudinko
pohladil bych tě
obejmul
..ale už nemám proč
Svíčky vyhasly
a žádný poslíček se sirkami
..už nepřijde
..obejmul, přitulil
pohladil
zpíval ti tu nejkrásnější píseň
miloval
a nenáviděl společnou tíseň
dýchal tvůj svět
..čichal k uvadlému květu
a s přítelkyní pistolí
čekal na odvetu
..dokud mi nenarostou křídla havraní
..dokud mi hlas nenapoví:
Abrakadabra
Komentáře (8)
Komentujících (8)