Proč?
Je den, již není noc
A Ty žádáš mě o pomoc
Nikdo však k Tobě nejde
A Ty zavíráš se ve Své jizbě
Přichází tma a poslední naděje uvadá
Bílou tvář smutek přepadá
A Ty
Dívajíc se skrz své prsty hubené ruky
Přešmýšlíš
PROČ?
Nyní víš, že nemá smysl volat o pomoc
Necháváš smutek vlévat se do mysli a přecházet v ubohou bemocnost
Komentáře (0)