Pohledem bolavým
Anotace: Na konci, kde už nic nezačíná...
Pohledem bolavým hladím svět
a odhaluji spoustu netušených krás.
Jak život mezi prsty utíká mi čas.
Dívám se naposled.
K čemu teď všechny krásy světů?
Tvými pěstmi mě život srazil k zemi.
V kaluži krve volám: "Pomozte mi!"
a nezbývá sil pro odvetu...
Komentáře (1)
Komentujících (1)