Němá slova
Němá slova vykřičená do tmy
Umírám a jsem sama
Nikdy jsem nechtěla být sama
Nikdy jsem nechtěla umřít
Zabíjím se
Slzy vyrývají stopy do tváře
Slzy bolí
Nikdo nepochopí
Možná
Nikdo se o to nebude ani snažit
Snad
Jen ta němá slova
Nikdy jsem nechtěla umřít
(Ale už chci)
Komentáře (1)
Komentujících (1)