Jaké to všechno bylo
Anotace: Zas něco smutného, ošklivého...ale co naděláte :)
Tvé hnědé vlasy ve svých slzách smáčím
a své břemeno s řetězem
za sebou vláčím.
Pomalu umíráš
a víš to
ještě předtím vzpomínáš
jaké to všechno bylo.
Jaký byl svět
jaká byla krajina
jak voněl růže květ
jak chutnala sklenice vína.
Jak díval ses z okna
jak vítal jsi mě domů
když pršelo
a byla jsem celá mokrá.
Jak vysoká byla postel
a jak voněl prací prášek
jak vypadal kostel
bzučení barevných vážek.
Proč ťukal jsi do klávesnice
pořád to samé jméno
proč nenáviděl jsi vesnice
a proč byl jsi chvílemi démon?
Komentáře (1)
Komentujících (1)