Volání
Anotace: jednou si vás zavolají....
rezavé klekání
zemřelých duší
kdo slyší volání?
komu trhá uši?
ztrhané tváře
zástupu temných
kdo by pamatoval
okamžiků letmých?
teď už v mém zajetí
lezivé zimy
mrazivých paprsků
a stravující viny
Komentáře (2)
Komentujících (2)