Žárlivá
Anotace: ...nemůžu si pomoct. Ta vlastnost se mě prostě drží a odmítá se pustit..
Žárlivá
Nemůžu jí dostat z hlavy
nejde na ni zanevřít
když najednou se zjeví tady
zaťuká-jdeš otevřít...
Za dveřmi v celé kráse stojí
malá drobná holčička
možná ještě trochu se bojí
provrtávají Tě její černá očička...
Taková krásná Alenka
černé vlasy, hezká postava
pomalu tiše zlehýnka
si Tě sladkým úsměvem
/už je to tak/... získává.
Vteřiny se hnusně vlečou
všechno smíchá se do temné šmouhy
ona se usmívá, mě slzy tečou
a utíkají všechny moje touhy
....zatímco ty její se naplňují...
Komentáře (5)
Komentujících (5)