Jen pro tebe...
Anotace: Nedělám chybu....? :(
Jednoho dne, zjevila si se tak sama,
nevěděl sem, zda je to sen či realita.
Stačil jediný pohled, a vím o co sem přišel,
celých devatenáct let, co jsem tě neviděl.
Přišla si tak náhle, kdy jsem to nečekal,
nechtěl sem tě už pustit, aby si mi neutekla.
Osud mi ale nepřál, a teď tu sedím sám,
přemýšlím o nás dvou, kdo mi tě vzal?!
Vím, odpověd znám již několik měsíců,
ale nemůžu být taky s tebou šťastný?!
Má mysl vzhlíží ke všem možným koncům,
ale mou samotu smrt nevyřeší!!!
Komentáře (0)