Anotace: jela sem jednou ubrečená v trolejbuse,všichni se na me dívali a nevěděli proč brečím....
Bohužel.., tomuhle se občas člověk nevyhne..., nejsi sama, kdo si tím prošel... Kámoška kvůli klukovi probrečela půl hodiny v tramvaji, taky byla něco jako hlavní atrakce...
07.06.2007 20:51:00 | Lorellin