Mám tě?
Celý den myslím jen na tebe, mám přání,
mohu být s tebou?
Je hřích milovat tě, přát si, snít...
být jen s tebou?
Chvilky, trávené jen ve dvou,
mají vzrušivý náboj,
nerad bych, aby byli pouhou...
mou prohranou bitvou!
Nadherný den?
Přestava že ležím a povídám si s tebou jen.
Proč nám osud nepřeje?
Moment, kdy jsem s tebou ani nemohu popsat,
vím to že jen...
tě níkdy nechci ztratit, a nepřestanu tě milovat!
Komentáře (1)
Komentujících (1)