Anotace: Co k tomu říct?Sama nevím..snad jen,že když dva rozdělí smrt,je to smrt dvojnásobná
Má krásnou první a poslední sloku - jo, v tom konci jsi to vystihla.
16.05.2007 07:39:00 | Rádoby zoufalá
Jen jsem chtěla napsat, že jsem prožila to samé... a moje pocity tahle básnička taky přesně vystihuje. Prý všechno zahojí čas, říká se. Jak ale zahojí tu dvojnásobnou smrt?
08.05.2007 23:06:00 | alena*