Maurelis:tak to se omlouvam tohle me nikdy neslo :D jako pravopis....no kazdopadne to hned opravim....dik za upozorneni a za pochvaleni :)
16.05.2007 18:41:00 | DIDADA
no s tym básnením to mám podobne ako ty... bolest a smútok je pre mna najvacsou inspiraciou :-) dalsia vecicka,co sa ti vazne podarila!
16.05.2007 18:23:00 | gallatea