Psí-přítelovo sbohem
Anotace: Přítel někdy prostě musí odejít.A to,že je to pejsek neznamená,že to bolí méně..
Psí-přítelovo sbohem
Měli jsme si navždy hrát,
ty na mě štěkat a já na tě smát,
oba jsme dokázali problémům sbohem dát,
když spolu mohli jsme světu utíkat.
Měli jsme si navždy po boku stát,
já tě rozmazlovat a hladit,
ty mi jak kašpárek na nervy hrát,
když spolu mohli jsme s nocí i dnem obcovat.
Měli jsme si navždy sbohem dát,
ty mi odejít
a já tu zůstat stát,
když spolu mohli jsme se s životem prát.
Teď vzpomínám na tvé vrtění ocásku,
na každou naši procházku,
na tvé bláznivé psí hry
i na tvé psovské sny,
na tvoje veselé štěkání,
rozpustilé kousání...
Chybíš mi příteli!
Komentáře (1)
Komentujících (1)