Nenávidím tě
Nenávidím tě
ty má zrcadlová můzo
tlející v útrobách zemské kůry
rodíš každým dnem
mrtvolné stvůry
s křídly smrtihlava
dovoláváš se svého práva
avšak bereš ho jiným
myslíš si, že jsi ta pravá
ale nejsi
ty křivoruká zrůdo
hnijící mezi nebem a peklem
schovávající se
za cizí obličeje
pěstuješ satanistické obyčeje
mezi květinami
prahnoucími po krvi
tolik tě nenávidím
ty nemravná, zkažená lůzo
jsi mi tolik podobná..
Komentáře (2)
Komentujících (2)