Tomu, co mně opustil...
Anotace: ... ... nejen lidé nás opouští ... ...
Nechal jsi mě sám
Opuštěnou v tmách
Nechal jsi mě sám
Jako ve zlých snách
Odešel jsi v dál
Smutek můj nic nestál
Odešel jsi v dál
Snad jsi se i usmál
Zmizel jsi pryč
A slza spadla když
Zmizel jsi pryč
Jako když mrskne bič
Toulal jsi se rád
A naději všem krad
Toulal jsi se rád
Ale neznal‘s návrat
Vrátíš se jednou snad
Abych se mohla usmát
Vrátíš se jednou snad
Abys mohl navždy zůstat
Se mnou, Pane Štěstí…
Přečteno 346x
Tipy 1
Poslední tipující: Charibeja
Komentáře (2)
Komentujících (2)