Anotace: Ani nevím co dodat.
Proč bloudím světem, marně svírám v dlani
srdce,co dřív dovedlo Láskou hřát,
a marně čekám na čísi zavolání,
nechce mne více ta,co měl jsem rád...
Svět, který dříve já tolik rád měl jsem,
mi jako cizí dnes už připadá,
ten tam je sen,který o lásce snil jsem,
bezmezný chlad mou duši přepadá.
12.05.2007 14:28:00 | Kozoroh 1
Zachránim Ťa veľmi rád
10,20,aj sto krát
Len povedz,
aj Ty ma ochrániš?
a o iného nestojíš?
11.05.2007 22:06:00 | džemo