Kroky..
Holou strání mé kroky vedou,
vpřed mě před osudem unáší,
ze spárů chtivé lítosti,
když všechny momenty strnou,
Když země už se netočí,
i vítr přestál vát..
konvalinky zde nevoní..
vztekem chtěl jsem řvát…
Já zavřel oči a utíkal..
Sám nevěděl kam,
Strachem skoro nedýchal,
tam kde končila strmá stráň…
Komentáře (4)
Komentujících (4)