TRABANT
Anotace: ...možná poněkud netradiční přirovnání :)
Jsem trabant
...který smutně postává
na zapomenutém parkovišti...
...vyčerpáním hýkám, skuhrám
...všechno ve mně syčí, bublá
a já..
...pomalu se rozpadám
...kyselina sírová, rozlila se mi na kapotu
je to k pláči, je to k vzteku...
za chvíli už ze mne zbyde
...jen hromada zrezivělého šrotu
...opraváři vzali si dnes volno...
nikdo si nevšimne
..že..
kontrolka nádrže
zbarvuje se na červeno...
...dochází mi benzín
a
...spolu s ním
opouštějí mě poslední síly...
..už nevěřím..
.
...benzínka je strašně daleko...
Přečteno 354x
Tipy 5
Poslední tipující: Traci, Blacky..., Walentine
Komentáře (3)
Komentujících (3)