Čekání
Anotace: Když čekáte na někoho kdo se už nevrátí...
Už pátý den
Přátelím se samotou
A ranní kávu
Piju sama
Už pátý den
A mám pocit
Že už po staletí…
Nevzpomínám si
Kdy jsem tě viděla naposledy
Chybíš mi..
I přes to stále doufám
V tvůj příchod…
A s každým deštěm
Natahuji ruce k nebi
A čekám
Že v kapkách
Sneseš se na mé tělo
A pohladíš….
Každý den se dívám z okna
Jestli tě někde nezahlednu
Jestli tě neuvidím jak se směješ…
A nechci doufat v to nejhorší
Protože věřím v to nejlepší
Až ty jsi mě naučil co je to víra
Víra v někoho
Kdo se vrátí
Ať už za kýmkoli
Pro nás dva je víra důležitá
Ty se mas kam vrátit
A já budu ta,která bude cekat
Ať už dalších pět dni…
Nebo další staletí
Jenom jeden z mnoha přístavů…
Jež přečkává příliv i odliv
Den po dni
Týden po týdnu
Měsíc po měsíci
Rok po roce…
Komentáře (4)
Komentujících (4)