Myšlenka
Anotace: Dala jsem průchod myšlenkám a vzniklo toto
Tak mě napadá
Je správné usínat sám
Když víš
Že na druhém konci
Usíná stejně tak někdo
Opuštěný?¨
Jako ty
Ležíš v posteli
a hlavou Ti běhají myšlenky
Myšlenky…Co to vůbec je?
Na co vůbec myslíš…
Být jediná tvá myšlenka
Idea
Naděje
Nic bych si nepřála víc..
A místo toho jsem jen tvá
….zkáza…
A mé myšlenky…
…. Směřují k Tobě..
Jako mé srdce….
Jsem stále s tebou když..
… když jsi …
Ale já přece vůbec nevím kde JSI
…a jestli vůbec jsi …
Nemusíš pro mě žít
Žít jen pro mě…
Jen prosím
Vezmi kousek svého tepla
A daruj mi ho
Jen tak
Jako jsem já
Dala tobě
Své srdce…
Sedím v rohu pokoje
..a po tvářích mi tečou slzy
…. Ty slzy, které Ty dobře znáš…
Nenávidím je stejně
Jako tvojí nepřítomnost
A to ,že tu jsi
Je jen přízrak
Jen pouhá silueta..
Řekni?
Může člověk nenávidět
Jen pouhý obrys světla???
Komentáře (2)
Komentujících (2)