Tma
Anotace: když holt člověk má velkou depresi, pak asi píše tak moc pesimisticky....:-(
Černo, černá díra,
cítím tohle v hlavě,
do srdce se vtírá,
jsem asi na dně...
Kéž bych tak mohla umřít,
a trápení by nebylo,
ani jediné slovo by po mě nezbylo.
Tmu mám v očích, motá se hlava,
pomalu cítím, že padám na zem,
za všechno říkám si, můžeš si sama,
jsem blázen.
Tma tajemná a divná věc,
zavře za mnou celou klec.
Chci umřít spolu s bolestí,
kéž se mi tak jednou poštěstí...
Komentáře (1)
Komentujících (1)