krásný a dsot smutný, aspon podle mě. ale nemá cenu se zavírat do vagonu!!! To si pamatuj a pokud je to možný aspon trochu tak žij.
14.05.2007 18:29:00 | jaňa
...uslyšíš, uslyšíš...je zvláštní, že vlaky jsou nám takovou inspirací...a díky za návštěvu...jak jsi psala...budeme prosit spolu, čím víc nás bude, tím prosby budou více vyslyšeny... :-)))
14.05.2007 11:01:00 | Lota
Možná by to chtělo vylézt z toho vagonu a podívat se po světě ;)... a ten rum mi něco připomněl... :D
13.05.2007 20:20:00 | prostějanek