Černošedá
Černošedá... šedočerná
je můra u mě pokoji
a pořád na mě zírá
Prašť ji!
Zabij..
Černošedá... šedočerná
je záclona u mě na okně
v tmavé noci, od kouře, smutná
Strhni ji!
Zabij..
Černošedá... šedočerná
je moje duše, nuceně skrytá v těle
a pořád bolí, nemocná, uhnívá
Vyrvi ji!
Zabij..
Prosím..
Komentáře (1)
Komentujících (1)