O MR. S.B.
Tento rok,
k mému překvapení,
bez přehánění můžu říct.
Splnil si svůj sen.
Víc než kdykoli předtím,
věřím v to,
že jednou,
z něj bude legenda.
Něco mi říká - že
jablko nepadlo daleko od stromu.
Stůj co stůj.
Dejte na má slova.
Přečteno 917x
Tipy 3
Poslední tipující: Psavec, Květka Š., Do Ga
Komentáře (2)
Komentujících (2)