Miláčci národa
Anotace: Pocta českým fotbalovým svazákům
Fotbalová latina
přitažená za vlasy
Tramvaj nebo šalina,
nakoupené zápasy
Parta drží při sobě
mediálně zdrcená
Sbírka masek v zásobě:
ostrá nebo zhroucená
V kuloárech nicméně
ztrácí výraz jemnější
Neb je pravda nejméně
o sto procent drsnější
Přečteno 1012x
Tipy 3
Poslední tipující: Do Ga, Olneek
Komentáře (1)
Komentujících (1)