Naše přání
Anotace: Olympiáda nás láká.
Sportem žijí všichni Češi,
výsledky se pořád řeší.
Zatím se nám daří,
sportovci se snaží.
Spokojeni jsou teď Češi.
Sáblíková jede,
určitě to svede.
Bude míti zlato,
vsadíme si na to.
Martina to svede.
Hokejisté naši zlatí,
soupeřům prý plány zhatí,
Budou střílet góly,
perfektními sóly.
Jsou to naši hoši zlatí.
Přečteno 1020x
Tipy 1
Poslední tipující: enigman
Komentáře (2)
Komentujících (2)