báseň Lyžařského instruktora
Anotace: Celý den plužíme z kopečka dolů, těžký je život instruktorů. Na svahu nemáme zas...
Celý den plužíme z kopečka dolů,
těžký je život instruktorů.
Na svahu nemáme zas tolik sněhu,
svým žákům však věnujem veškerou něhu,
když se jim za jízdy překříží lyžičky,
vždycky jim podáme pomocné ručičky.
Celý den pracujem v tom sněhovém moři,
to jsme my - lyžařský instruktoři
Přečteno 1057x
Tipy 1
Poslední tipující: Jana B.
Komentáře (0)