Sportování
Anotace: Sportem ku zdraví.
Začaroval mráz nám louže,
plno lidí hned se klouže,
zábava je tohle skvělá,
babka piruety dělá,
Rozhodla se, skok že zkusí,
rozjezd řádný býti musí,
jede v tempu závodníka,
led od bruslí jenom stříká.
Odrazí se, ladně skočí,
náhle divně se vám stočí,
na zadek dopadla nyní,
už nechce být sportovkyní.
Přečteno 1376x
Tipy 4
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Jort, Martinecka23, jitka.svobodova
Komentáře (0)