Ahoj.
jo je to celkem zábavné, ale pro mne je škoda, že báseň neplyne,(když už je v rýmu, což se pro zábavnou formu zase celkem hodí) přitom by to šlo trošku poupravit a hned by se to četlo jinak, možná i samo.
Tak se měj.
RM.
22.02.2016 12:51:44 | Robin Marnolli
Děkuji za komentář, z každého mám vždy radost... Ráda bych si z něj vzala ponaučení, ale já to lépe bohužel neumím... Poslední dobou cítím chuť psát, vypsat se ze svých pocitů, i když vím, že mi to moc nejde...
22.02.2016 13:10:21 | Janna