Rekreační (běh)
Anotace: název už napoví o čem je tahle rýmovačka
Ráda běhávám polní cestou
ráda běhávám lesem
zdá se mi,že jsem nejrychlejší
a tak volná že jsem.
Ráda běhávám za letních večerů;
ráda když sněží v zimě,
jestli tě to jen trochu zajímá,
všimni si toho a dostihni mě.
Přečteno 762x
Tipy 3
Poslední tipující: Bartika, enigman
Komentáře (4)
Komentujících (3)