Mistr Evropy
Portugalci pouze jednou vyhráli
přesto se po finále tuze smáli
Ronaldo konečně je lepší než Messi
ten skončil v repre a má depresi
Ve finále Francii porazili
ač po šesté zas plichtili
tentokrát Ronaldo skončil časně
prodlužko ovládli Portugalci jasně
Francii zůstali oči pro pláč
nezůstal v klidu jediný hráč
co se dá robit vítěz byl překvapivý
fotbalový bůh byl k ronaldovcům milostivý
Dlouhá noc pak byla v Lisabonu
v Paříži zatáhli slavnostně oponu
končí se Euro, vítěze má
po měsíci svět šampiony zná
Přečteno 755x
Tipy 1
Poslední tipující: Klarina1919
Komentáře (0)