Kolo se nám zaseklo,
cyklistu už vidět není,
jakpak tělo dopadlo?
Strom zastavil nohou chvění.
někdo si před lety opřel kolo o strom, když jel z hospody, a zapomněl kde. ST
23.11.2016 07:28:49 | Cyrda
Páni! Tak na to koukám už hodnou chvíli a marně si lámu hlavu, jak se to povedlo. To néni možný přece, asi nějaká kamufláž? Člověk by neměl věřit všemu, co vidí, myslím, že z toho stromu roste houba, která vypadá jako kolo... hahááá... i když... teď jsem si vzpomněla, že z jednoho auta stojícího roky na dvoře vyrostl těsně za kabinou vzrostlý strom... takže... pobavilo. :-))
23.11.2016 06:08:13 | Iva Husárková