Ve stínu všech jsi jen outsider,víš.
Chystáš si plán,zkoušíš dostat se víš.S bojovným srdcem ty musíš hrát.
Máš trému ale musíš se prát.Konec je všem lehkým dnům,musíš věřit svým snům.Prohry přece bolí ty to víš,už je zažít netoužíš.Máš velký strach neboj nepříjde krach.